lördag 2 februari 2013

Nyttig bananglass

Upplagd av Mamasnest kl. 21:52
Oj oj oj vad nöjd jag är över det här receptet. Nyttigt och jättegott!

Kör 3 bananer och 10-15 myntablad i en matberedare tills det är mixat bra. Tillsätt hackad mörk choklad, jag tog 4 rutor, kör lite snabbt i matberedaren.
Lägg i en burk med lock i frysen 3-4 timmar, rör då och då i den. Servera gärna i snygga glas och dekorera med myntablad.



2 kommentarer on "Nyttig bananglass"

marita on 3 februari 2013 kl. 07:55 sa...

man kan säkert använda raw cacao istället för riktig choklad. det ska jag testa. Tack, grymt tips!

Mamasnest on 3 februari 2013 kl. 08:36 sa...

Bra tips! :-) Undra on man hitter det här i stan...

Skicka en kommentar

 

Mamasnest Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez